2007. április 19.

Pársoros


Virtuális világ híjján papírra írok emlékeztetőket. Ilyeneket:

Ápr. 10.
Reggel lementem a partra. A nap nem süt, de legalább nyugalom van. Egy beérkezett 60-as Tai Chi-zott az egyik hullámtörőn, egy hasonló korú hölgy pedig a kutyájával fürdőzött volna a kb. 10 fokos vízben, ha a kutyát nem izgatta volna jobban a húsvétról ottmaradt szemétkupac. Szegény hölgy! A végére elég ideges lett. Hiába a gumilabda és a bokát-csiklandozó 10 fokos víz!

Ápr. 11.
Tegnap Sherlock Holmes bejött az étterembe. Tipikus fekete kalapban, klasszikus szürke-fekete csíkos öltönyben, - odakint 28 fok - magasszárú cipőben, elegánsan, tipikus angol fapofával. A kalapot odabent sem vette le. Piros Marlboro-t szívot. Lehet, hogy a pipa kiment a divatból.
Talán egy álláskereső színész volt.

Ápr. 15.
Tegnap elmentünk bulizni a lakótársaimmal. Jól betequiláztunk.
Leírom, hogy mi vár egy tipikus Saturday-Night-Fever-túrán:
1. Securi...bulldogok az ajtóban. Nem sokkal rokonszenvesebbek, mint otthon, viszont itt sokkal durvábbra isszák magukat az arcok, mint otthon és egy estére jut legalább utcánként és óránkánt minimum 1, de csúcsidőben 4-5 verekedés, mert a britek erős, harcos nemzet.
2. Belépés után közvetlenül láberősítő program, ami tart addig, amíg bent vagy, mert a földre olyan mennyiségű szeszes és üdítőital folyik az éjszaka folyamán, hogy szerintem már nyitás után egy órával sem lehet normálisan közlekedni, de zárás előtt egy órával megkockáztatom, hogy otthagyod a cipőtalpadat valahol a parkett közepén.
3. Ezek után teljesen normális, hogy minden rendelt ital kb. fele a nadrágodon, szoknyádon és cipődön landol, kivéve a jófajta Tequilát, amit gyorsan, még a pultnál letolsz. Hehehe.
4. A társaság nagy része: Tizenévesek és tucc-tucc trance a legkommerszebb fajtából.
Mókás világ, ha nem vársz többet. Ja, és ajánlott az acélbetétes Martens, mert tuti, hogy szétzúzzák a lábadat. Min. fél óra para volt, mire elértem azt az alkoholszintet, hogy már nem éreztem a nyári cipellőmön és a lábamon tapodó tömeget.
Jah, még valami, ami nagyon fontos kényelmi dolog a hölgyek számára: A WC-ben kötelező egy külön 5-6 négyzetméteres, kényelmes ülőalkalmatossággal ellátott rész, lehetőleg minél közelebb a tükrökhöz, ahol meg lehet beszélni az este részleteit, stb, stb, stb.
Az este egyébként nagyon jól sikerült.

Ápr. 19.
Ma gazdagabb lettem egy Cure Greatest Hits-cel és egy Depeche Mode összessel. Hihetetlen. Tizenéves vagyok ismét pár órára és HOLNAPUTÁN LESZ A SZÜLETÉSNAPOM!
Boldog születésnapot Nekem és Mindenkinek minden napra!
Élvezzétek az életet!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

már azt hittem ellopták a géped, vagy valami. nem volt poszt már jó régóta...

FlyingWhale írta...

Még élek, de sajnos elég ritkán jutok Net közelbe. :( Talán a következő hét lesz az, amikor megveszem a régóta várt lapos-gépemet :) és kiülök a tengerpartra a Free wireless-t élvezni.
:)
Lemon! Egyik szemem sír, a másik ... spicces. :D A születésnapom kicsit elhúzódott. Még ma is tart. :) Viszont ez is azt mutatja, hogy egy cseppet sem bánkódom, bár imádtam veled dolgozni!

Lemon Alvarez Sanchez Gonzalez Hernandez Ramírez írta...

kurva jó ez a kép itt! van még ilyen?