2007. április 19.

Utolsó mára




Lassan elvégzem itt a dolgom, megírom az összes képemet a DVD-re, meg az összes zenémet, majd beteszem a tokba és jól félrerakom, mert úgysem fogom tudni megnézni/meghallgatni mivel. Ennyit az értelem tornyosulásáról.
Na jó, mégis van egy kis értelme, mert így el tudom vinni kinyomtatni, vagy ha legközelebb egy internetpoint-ba tévedek, és nem felejtem el vinni az mp3 lejátszómat, akkor kicserélhetem a zenéket rajta és nem fogok uncsi parlamenti híreket hallgatni a BBC4 rádión, mert már annyira hányok Stevie Wondertől.
Próbálom összeszedni magam, hogy valami értelmeset is írjak, de bavallom 4 óra ülés, másolás, átalakítás, bla-bla-bla után kicsit kiégettnek érzem magam. Cserébe felrakok pár kedves képet.

U.i.: Időközben lementem a helyi Tesco-ba és ettem egy jó Brownie-t, meg egy Double Chocolate Muffin-t, úgyhogy máris jobban érzem magam. Ez a jó ebben az országban. Ami Itáliában a Pasta Calda Capuccinoval, az itt a Filter Coffee Double vagy Triple Chocolate Muffinnal. Uááááááááááá! Imáááááádom!

4 megjegyzés:

Lemon Alvarez Sanchez Gonzalez Hernandez Ramírez írta...

hát ezektôl a képektôl teljesen készen vagyok.

felhasználhatom ôket az új honlapomhoz?

Lemon Alvarez Sanchez Gonzalez Hernandez Ramírez írta...

adok darabjáért bármennyit, amennyit csak akarsz.

FlyingWhale írta...

All right. Sokat akarok! Hehehehe.

Lemon Alvarez Sanchez Gonzalez Hernandez Ramírez írta...

ezeket legnagyobb felbontásban kérjük!