2007. február 26.

Elso nap

Az elso napot a tengerparton toltottem es jol be is kategorizaltam a helyet, ahova erkeztem. Ez itt az angol riviera, nyaron pedig allitolag meg a Katalan Sitges is. :D

(Aki tudja, hogy mirol van szo, annak nem kell elmagyaraznom mit is jelent ez. Hehehe, ezt jol megcsavartam nektek. Aki nem tudja, hogy mirol van szo, annak megirom privatba, ha erdekel.)
Szoval, angol riviera, szelfuvas, keves napsutes, konzervativ hazak, a padloboritas szonyeg a furdoszobaban, ket csap - egy hideg egy meleg - a mosdonal es a kadban, baloldali kozlekedes, kis bodek a tengerparton, ami egyebkent kavicsos, kagylos, angolos. Roviden ennyi.
Roviden. A nikotinszint a szervezetemben egyre csokken. :D Egy doboz Marlboro Light 5.50 GBP=kb. 2100 Ft, ugyhogy azt hiszem hagyom, had csokkenjen.






A csapok nagyon mokasak. A zuhanyzast ugy oldjak meg, hogy a csapokat gumicsovekkel kotik ossze, aminek a vegen van a zuhanyrozsa. Vicces. A mosdonal a csapon nincs ilyen ugyhogy a langyos vizzel torteno arcmosas kicsit problemas. Majd toltok fel kepeket is, de most itt az ido, mennem kell.

Nincsenek megjegyzések: