2008. október 10.

A következő dolgok lettek mára: 1. Címerállatommá teszem a Lila Békát (Nasikabatrachus sahyadrensis), mert kit érdekel egy repülő bálna, ha egy élő kövület lehet az ember címerállata, ami ráadásul egészen vicces és emberarcú.







2. A következő automatizmust vettem észre ma magamon. Van egy szakács kollégánk, aki ahányszor meglát furi mosoly bújkál a szája szegletében, amire válaszként rögtön felmerül a fejemben a következő mondat: "Óóóóó te faszfej." És erről nem tehetek! Tényleg. Ez a válaszreakció. 3. Meghalt a CápaJézus, és őt is az ember ölte meg. 4. "A Libatömők egy szóval sem állították, hogy ne lenne állatkínzás a libatömés, hiszen ki tudná náluk jobban, hogy az." Natessék. A libatömésről mindig az A feleség, a szerető, a ... film jut az eszembe, és korántsem kellemes érzés. 5. A brit tudósok (akik a bulvárhírek 70 %-át biztosítják a celebek után) rájöttek, hogy megállt az evolúció a nyugati embereknél (link itt), amire már évekkel ezelőtt rájöhettek volna, ha egy héten keresztül használják a budapesti tömegközlekedést.

2 megjegyzés:

Anna írta...

húha:)
Nem is kell kimozdulni a burkomból, te szállítod a nagyvilágot megszűrve.

FlyingWhale írta...

Hehe. Néha rátapadok az index híreire, mert olyan ostobaságokat lehet találni, hogy az mulatságos. A gazdasági válság meg nyilván nem kerülhetett el engem sem. Hehe.