2007. március 18.

Overloaded

Az egyes számú projekt overloaded. Annyi munkalehetőséget ajánlottak az elmúlt pár napban, hogy mostmár csak a próbanapok és munkanapok között kellene megtalálnom a lyukakat. A jövőhéten pl. folyamatosan dolgozom. Kicsit ki lesz a búrám asszem. Mindegy, csak egy hét. Utána megyek próbanapra egy jobb helyre, mint az olcsó pizzéria, és remélem, hogy szobát is sikerül találnom, mert már nagyon terhesnek érzem ezt itt hárman. Nem is annyira magam miatt, hanem Jo-ék miatt.
Szóval az egyes számú projekt a munka, a kettes a lakhely, a hármas a nyelvvizsga (egy Cambridge, ennek még utána kell járnom), a négyes pedig a diploma. Wuhhhhh. Jó lesz!
Turkish projekt törölve, merthát a turkish is turkish everywhere. :D Mindegy is.
Megyek intézem a dolgokat. Ma megyek még egy szobát megnézni, bár a tegnapi is tetszett. :D A hobbicsöves vérem megmozdult. Hehe.
Jah, tanultam egy új magyar kifejezést: bitkolbász! Jó, nem? Ha valakit érdekel, hogy mi ez, jelentkezzen a megfejtésért! Egyébként is örülök minden visszajelzésnek.
Még valami! Tegnap felhívták a figyelmemet egy hanyagságomra.
Tehát: A Nikotinos-rágó projekt nem működik, bár kipróbálni ki lehet. Egy élménynek mindenképpen jó, már csak azért is, hogy tudd, hogy mit jelent a nikotin a szervezetednek.
Ugyanez a tapasz!!! Kevésbbé kellemetlen, bár amikor az elsőt felraktam, kb. egy órán keresztül enyhe kábulatban voltam és nem nagyon bírtam koncentrálni semmire, ami nem olyan nagy baj, viszont a másik, amit tapasztaltam, hogy enyhe izomstimuláló. Megfeszülnek az izmok a tapasz környékén. Nem olyan kellemes, de nem vészes. Az embernek folyamatosan nyújtás-ingere van. Viszont az orális fixációra semmiképpen nem nyújt megoldást, úgyhogy ... marad a cigi. Minél erősebb. Hehe.

Nincsenek megjegyzések: