2008. március 13.

WC-papír

Azért jó elmenni wc-papírt venni, mert az ember hirtelen gazdagabb lesz egy Mikrobi DVD-vel, egy elektromos illatosítóval, egy csomag csokival töltött ostyarúddal, egy doboz igazán finom TRUFFEL golyóval, egy újabb folyékony szappannal, aminek "dobozát" legutóbb a fürdő melegítője megolvasztott, úgyhogy ez indokolt volt már, zsepivel, papírt törlővel, SZEMFESTÉKKEL, WIFI ROUTERREL (aminek a telepítését nagyon ügyesen meg is oldottam, úgyhogy most van saját vezetéknélküli hálózatom itthon, de nem tudok csatlakozni hozzá. Hihi. Persze ezen tegnap még sírtam.), egy kellemes csevejjel az Aqua-ban, egy digi rajztáblával, no meg egy doboz Ginseng ampullával, ami annyira jó nyugató hatású, hogy sikerült nem-elolvasni a leírást, úgyhogy 6-kor be is nyomtam egyet, aminek következtében ugye WIFI router, meg szemhély kitámasztás, este 10-től pedig mély durmolás. Végre.
Mennyire imádok vásárolni! Olyan értelmes-hasznos dolgokat tud venni az ember! A Truffel golyónak különösen örülök!
Ja, aki ért a WIFI-khez, kérem jelentkezzen! Persze nem olyan fontos. Még ma úgyis megoldom. Mert nagyon ügyes lány-lény vagyok.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyisd meg a böngészőt, írd be 192.168.0.1 vagy a nulla helyet 2.
Utána a security linkre kattintva feéugrik egy Admin ablak az alap jelszó vagy semmi vagy Admin. Ha beléptél meg tudod nézni a jelszót.
ezután huzd ki a hálókábelt menj rá a vezeték nélküli kapcsolatokra nyisd meg az lesz a Tiéd ami arra a névre halgat mint a kütyüd.
menj rá csatlakoz, megkérdezi a jelszót írd be amit kiolvastál.
Innentől már mindíg magátol csatlakozni fog. Ha nem működik akkor D-Linket vettél.
Puszi.