2007. június 11.

Hogyan improve my English

Tegnap olyat találtam az egyik torrent kereső oldal Family rovatában, hogy nem hittem a szememnek. A címe: Benji, Zax and the Alien Prince.
Dereng valami? Tizenéves korom kedvenc sorozata volt. Na jó, mondhatjuk simán azt is, hogy gyermekkorom. Az első rész persze elég szar volt, de most, a második után már megvagyok. Bár nem azért, mert olyan izgalmas, hanem mert olyan humoros. Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára filmen rózsaszín pöttyös szandált hordó (hisztis) kövér amerikai turistát. Hihíííííííí! A minősége persze hagy némi kívánnivalót maga után, de ugye egy Tündér Lalától sem várjuk, hogy Dolbi szörránd hangzású legyen DVD minőséggel.
Mindez persze eredeti hanggal (amivel fejleszthetem angoltudásomat), a zseniális Benjivel, aki megtanulta még azt is, hogy hogyan kell újságpapírral letakarni Zax-ot a szeméttelepen. Igaz, hogy előszörre nem sikerült neki, mert rálépett a sarkára, de egy hirtelen vágás a közeledő üldözőkre, és másodszorra már tökéletesen kivitelezte a dolgot. A készítők viszont gondosan figyeltek arra, hogy Benji a második próbálkozásnál elejéről kezdje az egészet, nem pedig csak a kedves nézőt hülyének nézve bevágták, ahogy kész az egész. Ez igazán jól esett. Azt hiszem Benji utolsó filmei közé tartozott ez a sorozat. RIP.
Az aláfestő zene persze tipikus 80-as évek elektronikus zenéje (egy botrány és nagyon mulatságos), a kosztümök úgyszintén. Ezüst homlokpánt, térdzokni meg rövidnadrág, és a többiek. No meg a rózsaszín szandi a kövér amerika nőn, amivel nem bírok betelni. Igazi gyöngyszem.
Az ilyen mondatokról nem is beszélve: "Oh my dear diode!" Biztosan sok hasznát fogom venni. Hehehe.

Nincsenek megjegyzések: